Home    Dienstverlening    Ontwikkeltrajecten

Persoonlijke ontwikkelprogramma’s op maat

Persoonlijke-ontwikkelprogrammasPermar helpt mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben aan passend werk. En daar zijn we goed in. Kern van onze aanpak is dat we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt via een gestructureerd programma leren waar ze sterk in zijn en waar ze ondersteuning nodig hebben. Vervolgens maakt Permar een persoonlijk ontwikkelprogramma. Dat ziet er voor iedereen anders uit, maar is altijd gericht op duurzaam resultaat: een baan die goed past.

Onze intake-instrumenten leveren een helder beeld op van waar iemand staat en wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Soms is het volgen van elke modules zoals een training ‘solliciteren’, ‘gestructureerd werken’ of ‘effectief leren plannen’ voldoende. Soms is het ook nodig dat mensen eerst werkritme opdoen en met anderen leren samenwerken… Dan gaan ze eerst aan de slag in ons leerwerkbedrijf.

We denken vanuit talenten en reële mogelijkheden en werken vanuit de kracht van de kandidaat. De goede wil is er eigenlijk altijd. Wij zorgen dat die goede wil ook naar een concreet resultaat leidt: naar werk.

Onze aanpak:

 1. kennismaking en intakegesprek
 2. introductie keuzemodules
 3. zelfreflectie en oefeningen
 4. opstellen ontwikkelplan
 5. trainingssessies
 6. nabespreking

 

Voorbeelden van keuzemodules:

 • Vacatures zoeken
 • CV maken
 • Sollicitatievaardigheden
 • Werknemersvaardigheden
 • Werkritme opdoen
 • Zelfreflectie en omgaan met anderen

Neem voor meer informatie contact op de afdeling arbeidsontwikkeling, telefoon 0318 679145 of via arbeidsontwikkeling@permar.nl.