Home    Dienstverlening    Matchmaking

Kom maar op met uw vacatures!

WSP Regio FoodValley

Heeft u vacatures? Wij hebben de mensen! Samen met u bouwen we aan een arbeidsmarkt waar iedereen meedoet. Met onze ondersteuning kunt u werkzoekenden aan een passende baan helpen en zo dolgelukkig maken. Dat is waar WSP FoodValley voor staat. Onze accountmanagers gaan graag voor u aan de slag. Snel, persoonlijk en met resultaat.

Kennismaken?

Bel ons via 0800 – 6688666 of ga naar de website van het WSP.

Prima ondersteuning

WSP-A5-alg-info-folder-v04-screenIn de regio FoodValley kunt u gebruik maken van een goed doordacht pakket van diensten en producten die het hele plaatsingsproces ondersteunen.
De afspraken die we maken zijn veelal maatwerkoplossingen in combinatie met landelijke regelingen zoals:

  • Loonkostensubsidies
  • Proefplaatsing
  • No-riskpolis
  • Werkplaatsaanpassing
  • Leerwerkcheque

We hebben altijd een kandidaat die past bij uw bedrijf. Een win-winsituatie, want u helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt of een uitkering aan werk en werkt tegelijkertijd aan uw doelen op gebied van Sociaal Ondernemerschap, MVO of de invulling van uw Social Return.

Enthousiaste kandidaten

Klopt u bij ons aan, dan zoeken we kandidaten voor u die passen bij uw personeelsbehoefte en adviseren we over (financiële) regelingen die eventuele drempels kunnen wegnemen. Er zijn interessante regelingen om die stap gemakkelijk te maken. En u bent verzekerd van een waardevolle werknemer. Het zijn allemaal kandidaten die klaar zijn om bij een werkgever aan de slag te gaan. De meesten zijn actief in ons leerwerkbedrijf. We begeleiden zoveel mogelijk van werk naar werk!